“Het antwoord op ‘Hoe?’ is ‘Ja’.”

Guus van Osch

Intake en tarieven


Vooraf:

Je kunt je privé aanmelden voor coaching maar sommige werkgevers bieden ook -vaak via hun HR-afdeling- coaching aan voor hun medewerkers. Dat kan b.v. in de vorm van individuele ontwikkelingsbudgetten. Het kan zinvol zijn om hier navraag naar te doen als je met een coachvraag rondloopt. Als de coachvraag via de werkgever loopt breng ik € 120,- per uur (ex BTW) in rekening. Voor wie zich privé aanmeldt, geldt een verlaagd tarief van € 100,- per uur (ex BTW). Coachtrajecten zijn vaak kort en intensief: een regulier traject beslaat meestal zo’n 6-8 gesprekken.

Intake:

Als je je privé aanmeldt, is de eerst stap om eerst samen na te gaan of we een klik hebben. Als dat zo is, stuur ik je een opdrachtbevestiging en gaan we aan de slag.

Wanneer je aanmelding via je werkgever loopt, is er meestal een ander stappenplan. De eerste afspraak is er dan een waarbij jij, je werkgever/manager en ik elkaar ontmoeten. Dit driehoekgesprek vindt vaak plaats op werkplek. Het eerste deel van dit gesprek voeren we gedrieën. Daarin wordt gezamenlijk de coachvraag vastgesteld. Daarna praten jij en ik met z’n tweeën verder door om te bezien of er een klik is. Ik breng in dat geval vervolgens een offerte uit aan je werkgever en na fiattering kunnen we aan de slag. In de offerte is standaard opgenomen dat er ook een afsluitend driehoekgesprek is met de werkgever/manager. Uiteraard kan in overleg worden afgeweken van dit stappenplan.

Wil je meer informatie of een afspraak maken?