"Verandering treedt op wanneer we meer onszelf zijn, niet wanneer we meer proberen iemand anders te zijn."

Guus van Osch

Intake en tarieven


Vooraf:

Ik ben op dit moment nog Gestalttherapeut-in-opleiding (i.o.) en derhalve zullen zorgverzekeraars helaas geen vergoeding verstrekken voor bij mij gevolgde therapie.

De duur van een therapie kan variëren en zal telkens in overleg worden bepaald. Elke sessie is 1 uur. Mijn basistarief is € 70,- per sessie. Therapie moet voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom hanteer ik een inkomensafhankelijk tarief: voor mensen die aantoonbaar een laag inkomen hebben pas ik het basistarief aan. Meld dit tijdens de intake, dan zoeken we een oplossing. Voor de therapie is geen verwijzing nodig, je kunt mij een e-mail sturen of bellen om je aan te melden. Er is geen wachtlijst, je kunt snel terecht.

Intake:

Je vindt een therapeut niet op internet. Je vindt hem/haar in een ontmoeting. Daar merk je of er een klik is, of er ‘muziek in zit’. Daarom is de intake gratis als je daarna besluit niet met mij in zee te gaan. In het andere geval breng ik hem in rekening.

Beroepsvereniging:

Ik ben aangesloten bij de NVAGT en val onder hun beroepscode en klachtenregeling. Ik volg naast mijn studie op zeer regelmatige basis supervisie en intervisie.

Wil je meer informatie of een afspraak maken?